Mediat Sociale
Categories

Post Categories

Subscribe Now
Trending News
SUBSCRIBE NOW
Trending News

Postime tjera

Kaq vota kanë marrë partitë politike deri tani, numërohen mbi 18 mijë vota me kusht
Aktualitetet

Kaq vota kanë marrë partitë politike deri tani, numërohen mbi 18 mijë vota me kusht 

Në Qendrën për Numërim dhe Rezultate (QNR) është duke vazhduar procesi i numërimit të votave me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta.

Sipas të dhënave të fundit deri tani janë numëruar 18 mijë e 571 vota.

Vetëvendosje ka marrë më së shumti vota, gjithsej deri tani 9 mijë e 361 vota.

Partia Demokratike e Kosovës 3 mijë e 475 vota.

Lidhja Demokratike e Kosovës  1 mijë e 951 vota.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës 1 mijë e 552 vota.

Pas numërimit të votave me kusht, KQZ do të fillojë numërimin e votave nga diaspora.

Next

Kaq vota kanë marrë partitë politike deri tani, numërohen mbi 18 mijë vota me kusht

Related posts

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2021 Portali GazetaKosovare. Web has been designed by BeamWebsite