Mediat Sociale
Categories

Post Categories

Subscribe Now
Trending News
SUBSCRIBE NOW
Trending News

Postime tjera

Mustafa: Qe një vit kemi punuar të zbulohen këto raste
Aktualitetet

Mustafa: Qe një vit kemi punuar të zbulohen këto raste 

Besian Mustafa, ministër në detyrë i Bujqësisë, ka folur rreth arrestimeve të fundit në ministrinë që ai e udhëheqë.Ai ka thënë se ka bashkëpunuar me organet e ligjit për t’i zbuluar rastet korruptive me subvencione.

Ai është pyetur edhe nëse ka menduar dorëheqjen pas arrestimeve. Mustafa ka thënë se nuk në Ministrinë e Bujqësisë.“Në fakt tash një vit kam punuar me ekipin tim që të zbulohen këto raste. Do të ishte e paimagjinueshme që në çfarëdo forme t’i fsheh këto me arsyetimin se po bëhemi horë. Mbaj përgjegjësi për punën që kam bërë dhe për suksesin që kam arritur. Puna jonë ka rezultuar me vënien në pah problemet që kanë ekzistuar që 10 vite”, ka thënë Mustafa në Kanal10.

Tutje Mustafa ka thënë se ka raste kur fermerët janë ankuar për mosdhënien e subvencioneve.“Shihet se në një hallkë të këtij zinxhiri, diku duket të ketë pasur probleme. Prandaj edhe është involvuar hetuesia”, tha Mustafa.

Related posts

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2021 Portali GazetaKosovare. Web has been designed by BeamWebsite