Mediat Sociale
Categories

Post Categories

Subscribe Now
Trending News
SUBSCRIBE NOW
Trending News

Postime tjera

Sot nga 100 euro shtesë morën mësimdhënësit
Aktualitetet

Sot nga 100 euro shtesë morën mësimdhënësit 

Me pagat, mësimdhënësve të Kosovës sot u janë ekzekutuar edhe shtesat prej 100 eurove, shkruan Gazeta Sinjali.

Këto shtesa u ishin premtuar nga qeveria në detyrë, pas kërkesës së Sindikatës së Bashkuar të Arsimit dhe Shkencës.

Lajmin për Gazetën Sinjali e ka konfirmuar koordinatori për organizim të brendshëm të kësaj sindikate, Ymer Ymeri.

“Po, sot u kanë dalë shtesat, bashkë me pagën e muajit shkurt e kanë marrë edhe shtesën bruto prej 100 euro për këtë muaj”, tha Ymeri për Gazetën Sinjali.

Kjo pagesë shtesë u ekzekutua pas vendimit të qeverisë në detyrë, për t’i kompensuar për dy muaj mësimdhënësit për orët shtesë të punës gjatë pandemisë.

Related posts

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2021 Portali GazetaKosovare. Web has been designed by BeamWebsite