Mediat Sociale
Categories

Post Categories

Subscribe Now
Trending News
SUBSCRIBE NOW
Trending News

Postime tjera

Futen në një shtëpi në Kamenicë dhe vjedhin para
Siguri

Futen në një shtëpi në Kamenicë dhe vjedhin para 

Dje rreth orës 16:00 një person nga fshati Strezovc i Komunës së Kamenicës ka raportuar në Polici se disa persona të panjohur kishin hyrë me forcë në shtëpinë e tij.

Burimet e Sinjalit brenda Policisë bëjnë të ditur se disa persona kishin vjedhur një laptop, tri ora dore, 60 euro dhe tri parfume, ku vlera totale e tyre është rreth 500 euro.

Sipas burimeve të njëjta, data e saktë e kësaj vepre nuk dihet por ankuesi ka deklaruar se prej datës 20 shkurt deri më sot nuk kishte qenë në shtëpinë e tij.

Related posts

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2021 Portali GazetaKosovare. Web has been designed by BeamWebsite