Mediat Sociale
Categories

Post Categories

Subscribe Now
Trending News
SUBSCRIBE NOW
Trending News

Postime tjera

26 vjeçari nga Kosova zgjedhet kryetar i Socialdemokratëve në Halmstad të Suedisë
Çamëri

26 vjeçari nga Kosova zgjedhet kryetar i Socialdemokratëve në Halmstad të Suedisë 

26-vjeçari Arber Gashi u zgjodh kryetar i partisë Socialdemokrate në qytetin e Halmstadit që është posti më i lartë që merr një shqiptar në Suedi, shkruan Gazeta Sinjali.

“Sonte më është dhënë besimi më i madh i në jetë deri më tani që të bëhem kryetar i Socialdemokratëve në Halmstad. Jam jashtëzakonisht i lumtur dhe mirënjohës, por mbi të gjitha i përulur përpara besimit që kam marrë nga anëtarët partisë. Premtimi më i rëndësishëm që duhet të bëj është se së bashku me bordin e sapo zgjedhur do të bëj gjithçka mundem për të drejtuar patrinë me besim të plotë , trasparencë dhe respekt ndaj secilit qytetar të Halmstadit”, tha Gashi.

“Dua të falënderoj të gjithë ata që më kanë nominuar, që kanë besuar në mua dhe që më mbështesin çdo ditë. Ju jeni inspirimi im , se bashku drejt fitoreve të reja” u shpreh Arber Gashi.

Related posts

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2021 Portali GazetaKosovare. Web has been designed by BeamWebsite