Mediat Sociale
Categories

Post Categories

Subscribe Now
Trending News
SUBSCRIBE NOW
Trending News

Postime tjera

Agjencia Evropiane e Barnave lejon kombinimin e barnave kundër COVID-19
Azi

Agjencia Evropiane e Barnave lejon kombinimin e barnave kundër COVID-19 

Agjencia Evropiane e Barnave ka lejuar kombinimin e barnave nga kompania Eli Lilly për t’u përdorur në trajtimin e koronavirusit, për pacientët që nuk kanë nevojë për mbështetje të oksigjenit dhe që janë të rrezikuar nga sëmundjet serioze.

Sipas Agjencisë, ky rekomandim mund të bëhet përmes një udhëzuesi në disa shtete evropiane për kombinim të Bamlanivimab dhe Etesevimab, shkruan Reuters.

Tutje, Agjencia në fjalë ka bërë të ditur se derisa ekziston mundësia e zvogëlimit të sasisë së virusit në organizëm përmes kombinimit të barnave, mund të ketë pasiguri në lidhje me përfitimet e përdorimit të Bamlanivimabit.

Related posts

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2021 Portali GazetaKosovare. Web has been designed by BeamWebsite