Mediat Sociale
Categories

Post Categories

Subscribe Now
Trending News
SUBSCRIBE NOW
Trending News

Postime tjera

Nga eksodi drejt Italisë sot 30 vjet
Australi

Nga eksodi drejt Italisë sot 30 vjet 

30 vite më parë këto pamje do të trondisnin të gjithë botën.

Mijëra shqiptarë në anijen Vlora, nisur nga porti i Durrësit do të zbarkonin në brigjet italiane, për t’iu larguar shqipërisë e cila sapo kishte dal nga regjimi më i eger diktatorial.

Por 30 vite më pas shumë nga ata persona që kanë qenë në atë anije, janë ndër emrat më të njohur në itali. Artist, biznesmen, avokate dhe shumë personalitete të tjera tashmë janë dëshmia e fortë dhe e gjallë e asaj dite.

Në kujtim të eksodit të marsit 1991, ministria e jashtme ka shpërndarë një video me mesazhet e atyre qe u larguan me anijen Vlora.

Related posts

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2021 Portali GazetaKosovare. Web has been designed by BeamWebsite