Mediat Sociale
Categories

Post Categories

Subscribe Now
Trending News
SUBSCRIBE NOW
Trending News

Postime tjera

Njoftim
Lajmi i ri / Kryesor

Njoftim 

Njoftohen të interesuarit se më 08.10.2020 (e enjte), në orën 10:00 në sallën e dekanatit të Fakultetit të Filologjisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, kandidati Alban Zeneli do ta bëjë mbrojtjen publike të punimit të doktoratës me titullin: “Raporti ndërmjet medieve të reja dhe atyre tradicionale në Kosovë (gazeta, radio dhe televizioni përballë portaleve dhe rrjeteve sociale)”. Ftohen të interesuarit që të marrin pjesë.

Related posts

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2021 Portali GazetaKosovare. Web has been designed by BeamWebsite