Mediat Sociale
Categories

Post Categories

Subscribe Now
Trending News
SUBSCRIBE NOW
Trending News

Postime tjera

Pagat e kryeministrave në rajon
Rajon

Pagat e kryeministrave në rajon 

Gjatë disa ditëve të kaluara, disa media në Kosovë, por edhe në vende tjera në rajon, kanë raportuar për pagat e kryeministrave të vendeve të rajonit të Ballkanit Perëndimor, duke pohuar se të dhënat krahasuese janë të bazuara në një raport të paspecifikuar të Bankës Botërore.

Banka Botërore dëshiron të sqarojë se nuk ka publikuar apo prodhuar asnjë raport apo analizë të tillë, thuhet në deklaratë.

Banka Botërore zhvillon analiza të rregullta të zhvillimeve, gjasave, dhe politikave ekonomike në rajonin e Ballkanit Perëndimor, dhe këto mund të përfshijnë analiza të pagave mesatare në vendet e rajonit, por asnjë raport i këtij institucioni nuk fokusohet në pagat e kryetarëve të shteteve apo qeverive, përfundon deklarata.

Related posts

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2021 Portali GazetaKosovare. Web has been designed by BeamWebsite