Mediat Sociale
Categories

Post Categories

Subscribe Now
Trending News
SUBSCRIBE NOW
Trending News

Postime tjera

Rrugëtimi i mërgimtarit shqiptar
Afrikë

Rrugëtimi i mërgimtarit shqiptar 

Të shumtë janë mërgimtarët shqiptarë që kanë arritur suksese në fusha të ndryshme me bizneset e tyre.

Një sipërmarrës shqiptar në Portugali, së fundi ka rrëfyer sfidat e jetesës në Lisbonë dhe hapjen e një restoranti me kuzhinë italiane. në vitin 2014, përcjell albinfo.ch.

Bëhet fjalë për Xhuliano Hila, shqiptari nga Shkodra i cili ndoqi fillimisht studimet në Itali dhe më pas fitoi një bursë “Erasmus” në Lisbonë, ku dhe ndërtoi karrierën e tij.

Xhuliano është një 27 vjeçar që është larguar nga Shqipëria që në vitin 2014, kohë kur vendosi të ndiqte fillimisht studimet në Itali. Më pas ai fitoi një bursë “Erasmus” në Lisbonë ku dhe u zhvendos të jetonte.

Duhet theksuar se ai është i angazhuar me një praktikē 4 mujore në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Portugali, në bazë të profilit të studimeve që janë marrëdhëniet ndërkombëtare dhe shkenca politike.

Për më shumë shikoni videon më poshtë

Related posts

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2021 Portali GazetaKosovare. Web has been designed by BeamWebsite