Mediat Sociale
Categories

Post Categories

Subscribe Now
Trending News
SUBSCRIBE NOW
Trending News

Postime tjera

Ja kush e drejton iniciativën “Guxo” pas zgjedhjes së Vjosa Osmanit Presidente!
Aktualitetet

Ja kush e drejton iniciativën “Guxo” pas zgjedhjes së Vjosa Osmanit Presidente! 

Kryetarja e kësaj liste Vjosa Osmani është zgjedhur Presidente ndërsa katër deputetë e përfaqësojnë këtë iniciativë qytetare brenda grupit parlamentar të VV-së në Kuvend.

Ministri i Bujqësisë dhe Pylltarisë, Faton Peci, ka folur për të ardhmen e Listës Guxo në skenën politike.

“E pamoralshme që të kthehemi në LDK. E padrejtë dhe diskutimet e tilla janë të pavërteta. Nuk ka marrëveshje për rikthim. Do të çojmë deri në fund koalicionin me VV-në. E kemi marrë votën për këtë dhe kështu do të veprojmë”, ka thënë ai.

Tutje ai ka treguar se kush do të udhëheqë tutje këtë iniciativë.

“Kemi kapacitete dhe njerëz me aftësi të mëdha. Do të mbajmë kuvendin e brendshëm për të përcaktuar të ardhmen por besoj që zonja Donika Gërvalla të jetë ajo që të na udhëheqë përpara. Figurë qendrore do ta kemi, deri nw mbajtjen e njw kuvendi zgjedhor, ku do tw dalin strukturat e reja”, tha ai.

Related posts

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2021 Portali GazetaKosovare. Web has been designed by BeamWebsite