Mediat Sociale
Categories

Post Categories

Subscribe Now
Trending News
SUBSCRIBE NOW
Trending News

Postime tjera

Shumë më efikas, profesional dhe produktiv do të ishte Azem Vllasi për ekipin negociator, sesa Blerim Shala dhe Edita Tahiri
Lajmi i ri / Kryesor

Shumë më efikas, profesional dhe produktiv do të ishte Azem Vllasi për ekipin negociator, sesa Blerim Shala dhe Edita Tahiri 

Shkruan, Lirim Gashi

E që besa edhe më i besueshëm. Arsyeja është shumë e thjeshtë.

Azem Vllasi përveç përvojës ka edhe talent të jashtëzakonshëm natyror për politikbërie produktive diplomatike.

Kushdo që e njeh sado pak politikën e dinë se për çka e kam fjalën.

Përveç kësaj Azem Vllasi e ka një biografi shumë transparente si në kuptimin pozitiv ashtu edhe në kuptimin negativ.

Të gjithë e dimë se ka qenë pionier dhe Krye-rinor i Titos.

Të gjithë e dimë se ka bërë diferencime ideo-politike pas demonstratave të vitit 1981.

Të gjithë e dimë se ka qenë përafërsisht për dy vite Kryetar i Komitetit Krahinor të Lidhjes së Komunisteve të Kosovës.

Të gjithë e dimë se kurrë nuk është korruptuar materialisht dhe pasuruar përmes abuzimit me privilegjet e pushtetit.

Dhe të gjithë e dimë se së bashku me Kaqusha Jasharin e ka mbrojtur kushtetutën e vitit 1974, gjë që i ka kushtuar me persekutim dhe burgosje.

Isa Mustafa për shembull jo vetëm që nuk e ka mbrojtur Kushtetutën e vitit 1974, por ka bashkëpunuar ngushtë me SPS-in e Millosheviqit për ta zhbërë të njëjtën.

Nëse s’besoni hulumtone pak biografinë e tij dhe lexoni memoaret e ish shefit të tij në Qeverinë e atëhershme të Kosovës Jusuf Zenjullahut.

Kur Isa Mustafa klyshi i Rrahman Morines ka mundur ta udhëheq për kaq shumë vite Partinë e Rugovës, komunën e Prishtinës dhe Qeverinë e Kosovës, pse s’do te mund te ishte Azem Vllasi anëtar i ekipit negociator?

Edita Tahiri në anën tjetër është fajtore për çdo dështim që ka ndodhur në negociatat e Brukselit, sepse ka qenë shefe e ekipit negociator.

Ndërkaq Blerim Shala është në çdo aspekt i konsumuar, korruptuar, out, dhe i pa dobishëm.

Shumë shqiptarë do të çuditen me këtë që do ta them.

Related posts

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2021 Portali GazetaKosovare. Web has been designed by BeamWebsite