Mediat Sociale
Categories

Post Categories

Subscribe Now
Trending News
SUBSCRIBE NOW
Trending News

Postime tjera

Shtëpia luksoze ku jeton Ramush Haradinaj, është marramendëse vlera e saj!
Aktualitetet

Shtëpia luksoze ku jeton Ramush Haradinaj, është marramendëse vlera e saj! 

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashkëluftëtarët menjëherë pas luftës në lagjen “Dragodan” të Prishtinës, Ramush Haradinaj e ka lëshuar me qira tash e një kohë.

Kryeministri i ri i Kosovës, bashkë me familjën e tij tani jeton në një lagje mjaft luksoze në Prishtinë, siç është “Marigona Residence”.

Në deklarimin e pasurisë që ka bërë Haradinaj para se të ishte kryeministër në Agjencinë Antikorrupsion, shtëpinë e tij të re në “Marigona Residence” me 500 metra katrorë, e ka blerë me kredi në vitin 2016 e që i ka kushtuar 202 mijë euro.

i

Related posts

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2021 Portali GazetaKosovare. Web has been designed by BeamWebsite